Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Slutningen på corona betyder starten på en ny markedsføringsplan"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Landsdækkende kæde mærker salgskurven stige igen

Onsdag den 13 oktober 2021 kl. 11:52 af: Redaktionen

De 250 butikker over hele landet tabte lidt af pusten under coronakrisen, men nu melder landsdækkende kæde om bedre tider.

Ingen kan være sikker på, hvordan coronakrisen udvikler sig. Men i Røde Kors glæder man sig lige nu over mere normale tilstande i organisationens 250 genbrugsbutikker, som målt i antal er en af landets helt store kæder.

- Ligesom mange andre har vores butikker været ramt af pandemien og været lukket ad flere omgange. Det har vi selvfølgelig kunnet mærke, siger chefen for Røde Kors Genbrug, Tina Donnerborg.

Efter et dyk under coronakrisen, hvor kæden desuden mistede 20 millioner kroner på bundlinjen i forhold til året før, er salget tilbage på sit sædvanlige niveau.

Butikkerne mærker især efterspørgsel på festtøj, lyder meldingen fra Tina Donnerborg. På landsplan lå salget i den kategori otte procent højere i august sammenlignet med sidste år. I København er stigningen 21 procent, mens den er 44 procent i Aarhus.

- Vi kan se, at danskerne har glædet sig til at komme i byen igen. De vil gerne være smarte. Og at de så vil være det på en klimabevidst måde ved at købe genbrug, det er vi selvfølgelig glade for, siger hun.

LÆS OGSÅ: Power rykker genbrugskoncept ud i butikkerneFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD