Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Genbrugsbutik får foden indenfor hos Magasin

Friday den 3 September 2021 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

En eksklusiv genbrugsbutik i København, som har vakt opsigt i udlandet, bliver nu en del af Magasin.

Butikken Time’s Up Vintage har i mere end 10 år solgt brugt, men eksklusivt tøj fra mærker som Fendi, Yves Saint Laurent og Prada.

Fra de små lokaler på Krystalgade i København har butikken vakt en del opsigt - blandt kunderne skulle være verdensstjerner som Lady Gaga, mens den britiske udgave af modemagasinet Vogue har omtalt butikken i rosende vendinger.

Det har de opdaget i Magasin på Kgs. Nytorv, hvor Time’s Up Vintage nu har fået foden indenfor. I næste uge åbner den velrenommerede genbrugsbutik op blandt alle de andre butikker med fabriksnye varer på hylderne.

- Vi er enormt begejstrede for at kunne byde en ny partner velkommen, og vi glæder os virkelig meget til at kunne tilbyde vores kunder en ny shoppingoplevelse i Magasin på Kgs. Nytorv, siger indkøbsdirektør i Magasin, Margrethe Dahl Lermann.

- Samarbejdet med Time’s Up Vintage, og muligheden for nu også at kunne tilbyde vintagemode, er for Magasin en naturlig forlængelse af vores ’We Love To Care’ strategi, siger indkøbsdirektøren.

Vil have nye kunder i tale

Med en plads i Magasin ser ejeren af Time’s Up Vintage - Jesper Richardy - frem til at nå ud til flere typer af kunder.

- Vi håber, at vi med åbningen kan nå ud til en masse nye kunder – måske endda nogle, som endnu ikke før har handlet vintage – og give dem et indblik i den ekstra værdi og historie, som vintagetøj giver, siger han og fortsætter:

- Universet i Magasin kommer til at byde på et lidt andet udtryk end den eksisterende butik. Den bliver anderledes i indretning, hvor vi opbygger små universer omkring en periode eller et tema, men også i udvalg, hvor vi vil have et endnu større fokus på især vintageklassikere.

Jesper Richardy finder selv tøj til hylderne i Time’s Up Vintage fra hele verden.

LÆS OGSÅ: Magasin har udnævnt en ny indkøbsdirektørFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD