Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Genbrugskæde melder om rekorder i dagene efter genåbning

Tuesday den 9 March 2021 kl. 06:00 af: Redaktionen

Kunderne har ikke glemt genbrugsbutikkerne, lyder meldingen fra en af landets store kæder. - Vi åbnede med et brag.

Lige nu er der ekstra mange varer på lager i de 55 butikker, som hjælpeorganisationen Blå Kors driver i hele landet. Gennem nedlukningen har butikkerne modtaget mange donationer, som bare ikke har kunnet finde vej til kunderne - før nu, i hvert fald.

Siden den delvise genåbning af detailhandlen har Blå Kors nærmest oplevet et stormløb mod butikkerne. Den første uge har været forrygende, lyder det fra Anders Christensen, som er chef for Blå Kors Genbrug.

- Vi åbnede med et brag, og flere butikker havde endda et rekordstort salg. Nogen solgte langt mere, end da vi for eksempel havde 125 års-jubilæumsdag i februar sidste år, hvor vi dengang kørte med særlige tilbud, siger han i en pressemeddelelse.

Alle butikkerne har fået en coronavagt, mens mange også har lavet ensretning i gangene for at undgå tæt kontakt. Men trods forholdsreglerne, så er det ikke hele kæden, der kan åbne. Butikken i Horsens, som er landets største genbrugsbutik, er over 5.000 m2 og simpelthen for stor til normal genåbning.

- Vi har måtte tage nogle særlige forholdsregler og forberedt os grundigt, fordi det er en helt anden butiksstørrelse. Vi har nu fundet en løsning, så vi kan åbne på en måde, som er tryg for både kunder og frivillige, siger Anders Christensen.

LÆS OGSÅ: Millioner i tabt omsætning bekymrer i genbrugsbutikkerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD