Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Landsdækkende kæde kåret som den bedste arbejdsplads for unge

Foto: detailfolk.dkTuesday den 22 March 2022 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Allerede fra første dag får de unge medarbejdere mulighed for at præge butikkerne, siger direktøren.

Optikerkæden Louis Nielsen er blevet kåret som landets bedste arbejdsplads for unge under 25 år.

Det er organisationen Great Place to Work, som hædrer Louis Nielsen i forbindelse med prisuddelingen Danmarks Bedste Arbejdspladser 2022.

På den samlede liste over landets bedste arbejdspladser indtager Louis Nielsen desuden andenpladsen.

- Louis Nielsen får prisen som den bedste danske arbejdsplads for unge, fordi virksomheden investerer i at give unge mennesker en god start på arbejdslivet – både salgselever og nyuddannede optikere, lyder en del af begrundelsen fra Great Place To Work.

Great Place To Work har foretaget en større undersøgelse blandt landets virksomheder, hvor medarbejdere er blevet stillet en række spørgsmål om deres arbejdsglæde. Det er på baggrund af de svar, at de priserne er uddelt.

Ønsker ansvar

For den adm. direktør i Louis Nielsen - Mads Nygaard - som selv har været elev i virksomheden, er ansvar et nøgleord, når det gælder unge mennesker.

- Vores unge kolleger er glade for at få ansvar og får fra dag eet mulighed for at præge dagligdagen i butikken. Vi stolte af, at de er så tilfredse, at vi får prisen som Danmarks bedste arbejdsplads for unge, siger Mads Nygaard.

Samtidig har Louis Nielsen sin egen uddannelse for salgselever i samarbejde med International Business College i Kolding.

- Vi har skræddersyet uddannelsen til eleverne, så det, de lærer på skolen, kan tages direkte med ud og bruges aktivt i butikkerne. Derudover sørger vi for, at de har mulighed for at bo sammen i hotellejligheder på skoleophold, og at der er et godt fællesskab omkring uddannelsen, siger Christina Elong Møller, HR-chef i Louis Nielsen.

LÆS OGSÅ: Historisk brillemærke åbner butik i KøbenhavnFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD