Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Lagkagehuset får ny topchef

Foto: detailfolk.dkMonday den 14 August 2017 kl. 11:05 af: Kristian Holgersen

For halvanden måned siden blev Lagkagehuset solgt i milliardhandel. Nu har kæden fundet en ny dansk administrerende direktør.

Med sit seneste jobskifte går John A. Tønnes direkte fra biografens bløde sæder til duften af tebirkes og frøsnappere i bageriet.

Han forlader nemlig posten som administrerende direktør for Nordisk Film Biografer og fortsætter sin karriere i en tilsvarende stilling hos Lagkagehuset A/S Danmark. Det skriver Nordisk Film i en pressemeddelelse.

John A. Tønnes kom til Nordisk Film Biografer i 1998 og har siddet i direktørstolen siden 2001. Han glæder sig over skiftet.

- Jeg har haft mange gode år i Egmont og Nordisk Film. Vi har en fantastisk arbejdsplads med gode værdier, gode produkter og passionerede kolleger, udtaler han i pressemeddelelsen.

- Det bliver det svært at sige farvel til, men efter snart 20 år med biografrelateret forretning har jeg fået en mulighed for at prøve kræfter med en ny type virksomhed, hvor værdierne, produkterne og passionen også er i højsædet. Det har jeg ikke kunnet sige nej til, og jeg er derfor særdeles glad for, at Asger har sagt ja til at tage bolden videre, fortsætter han.

Hidtil har Søren Israelsen været administrerende direktør hos Lagkagehuset.

Skiftet sker bare halvanden måned efter, at Lagkagehuset skiftede ejer i en milliardhandel. Den internationale kapitalfond Nordic Capital opkøbte aktiemajoriteren i bagerkæden for en anslået pris mellem 1,5 mia. og 2 mia. kroner af FSN Capital.

LÆS OGSÅ: Lagkagehuset solgt i milliardhandelFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD