Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Koncerndirektør stopper hos Dagrofa

Foto: Dagrofa.dkFriday den 7 April 2017 kl. 11:35 af: Kristian Holgersen

Efter en omlægning af organisationen forlader koncernchefen i Købmandshuset nu sin stilling i Dagrofa.

Koncerndirektøren for Købmandshuset, Jørgen Nielsen, har valgt at forlade Dagrofa, skriver dagligvarekoncernen i en pressemeddelelse.

Det sker efter en omlægning i organisationen, som splitter købmandshuset i to forretningsenheder. Den ene bestående af Meny og den anden af Spar, Min Købmand og Let-Køb.

- Jørgen har haft en væsentlig andel i den meget succesfulde introduktion af MENY-kæden, som siden lanceringen i 2015 har udviklet sig til at være Danmarks førende fødevaremarked. Han har arbejdet målrettet og dedikeret som ansvarlig for Købmandshuset, og jeg har fuld forståelse for hans beslutning om at forlade Dagrofa, udtaler kocnernchef i Dagrofa, Per Thau.

Jørgen Nielsen har være ansat i Dagrofa siden 2014, først som direktør for SuperBest og siden 2015 som koncerndirektør for Købmandshuset.

- Det har været en forrygende rejse med et fantastisk team i Dagrofa, hvor vi med opbygningen af Købmandshuset har formået at styrke købmandskæderne, så de står langt skarpere end før. Næste skridt for Købmandshuset er helt naturligt en opsplitning i mindre forretningsenheder, hvorfor jeg har valgt at opsige min stilling, siger Jørgen Nielsen.

Direktør for marketing stopper også

Organisationsændringen betyder også, at Dagrofa ikke længere skal have en marketing- og onlinedirektør. Den post har Christian Higraff haft indtil nu.

- Christian forlader Dagrofa, når han har afsluttet sine nuværende opgaver. Christian har ydet en stor indsats først som ansvarlig for koncernindkøb og i de senere år som online- & marketingdirektør i Købmandshuset, og vi ønsker ham held og lykke fremad, siger Per Thau.

Kædedirektør for Spar, Min Købmand og Let-Køb, Niels Karstensen, vil nu lede disse kæder i den ene forretningsenhed. Senere på året bliver det offentliggjort, hvem der skal være kædedirektør for Meny. Indtil da er drifts- & udviklingsdirektør, Martin Brinch Jöhncke, konstitueret på posten.


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD