Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Køkken-koncern opruster for millioner

Michael Oversø, adm. direktør hos Multiform.
Thursday den 2 November 2017 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Der bliver gennemført en markant udvidelse af forretningen hos jysk køkkenkoncern, som har butikker i både ind- og udland.

Efterspørgslen på snedkerkøkkener får køkkenkoncernen Multiform til at sætte et tocifret millionbeløb ind på at opruste forretningen på flere fronter. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Tidligere i år åbnede Multiform nye butikker i Odense og Malmø. Nu venter Stockholm og Kristiansand, mens køkkentrængende københavnere kan se frem til en helt ny flagskibsbutik.

Ifølge koncernens årsregnskab for 2016 er planen at øge antallet af butikker med 50 procent inden for de næste tre år - lige nu er antallet 29. Med udvidelsen følger naturligvis også nye medarbejdere.

- Vi har brug for at ansætte og udvide. Det er en fornøjelse. Og det er ikke mindst en glæde at mærke, at efterspørgslen efter dansk design og kompromisløs kvalitet i køkkenet stiger. Ikke bare i Danmark, men også internationalt, siger Michael Oversø, adm. direktør i Multiform, i pressemeddelelsen.

Krisen er forbi

Udvidelserne rammer ikke kun koncernens butikker. Værkstedet i vestjyske Kibæk er netop blevet bygget om og har fået 400 ekstra kvadratmeter.

I årsregnskabet for 2016 høster Multiform A/S et overskud på 6,2 millioner kroner - en stigning fra 5,5 millioner året forinden.

- Vi oplever en ny og stærk holdning til at købe håndbyggede køkkener oven på krisen. Det gælder ikke bare i Danmark, men også internationalt, fremgår det af årsregnskabets ledelsesberetning.

LÆS OGSÅ: Køkkengigant vil børsnoteres i DanmarkFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD