Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Køkkengigant vil børsnoteres i Danmark

Foto: Svane.comMonday den 30 October 2017 kl. 09:59 af: Dennis Clausager

TCM Group der står bag en række kendte køkkenbrands, vil nu børsnoteres på Nasdaq i København.

Skandinaviens tredjestørste køkkenproducent, der blandt andet står bag Svane Køkkenet, Nettoline, Kitchn og Tvis-køkkener, har nu taget første skridt på vejen mod at blive et børsnoteret selskab. Det skriver TCM Group i en fondsbørmeddelelse.

Skal sikre fremtidig vækst

TCM Group har de senere år vist stærk vækst, både organisk og ved opkøb, og børsnoteringen skal ifølge selskabet, skabe grobund for yderligere vækst.

- Den påtænkte børsnotering bliver en milepæl for TCM Group. Den vil skabe et stærkt udgangspunkt for
vores fremtidige vækst i Danmark og resten af Skandinavien ved at øge selskabets synlighed, styrke vores brands og give os bedre muligheder for at tiltrække og fastholde nøglemedarbejdere. Vi glæder os meget til at invitere investorerne til at tage del i dette vigtige næste skridt i TCM Groups udvikling, siger bestyrelsesformand Sanna Suvanto-Harsaae i en kommentar til børsnoteringen.

Dansk afsæt

Selskabet er Skandinaviens tredjestørste producent af køkkener og badeværelses- og opbevaringsmøbler målt på omsætning, og langt størstedelen af koncernens aktiviteter er koncentreret i Danmark. I sortimentet indgår skabe, bordplader, skydelåger, tilbehør og hårde hvidevarer, og produkterne fremstilles hovedsageligt internt med produktion i Danmark på i Tvis og Aulum i nærheden af Holstebro. Og det danske afsæt mener direktøren er en klar fordel.

- TCM Group har en meget stærk markedsposition, som bygger på vores fokus på innovation og på dansk designede og producerede køkkener af høj kvalitet til rimelige priser. Siden 2010 er vi vokset både organisk og ved opkøb. I den periode har vi forbedret vores lønsomhed væsentligt, og vi har klare planer for vores fortsatte vækst og en yderligere forbedring af lønsomheden, udtaler administrerende direktør Ole Lund Andersen.

Svane- og Tvis-køkkener sælges gennem 60 mono-brandbutikker i Danmark og Norge, og Nettoline-brandet sælges gennem uafhængige specialforretninger i Danmark og Norge og under kitchnbrandet i Sverige. Endvidere sælger TCM Group private label-køkkenmærker gennem flere end i alt 150 gør-det-selv-forretninger i Danmark og uafhængige køkkenforretninger i Norge.

LÆS OGSÅ: Køkkenkæde indfører virtual reality i alle butikker
 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD