Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Dansk køkkenfirma satser stort på udlandet

Tuesday den 19 September 2017 kl. 11:07 - Kilde: Børsen

Et traditionsrigt dansk design-firma vil nu sælge luksuskøkkener på den anden side af kloden og investerer derfor massivt.

Står det til den danske design- og køkkenproducent Vipp, skal der danske køkkener ind i hjemmene i Taiwan og Australien. Virksomheden har derfor valgt at investere massivt i at komme ind på de markeder. Det skriver Børsen.

- Mange af de her steder er Vipps kendskabsgrad meget lav. Så du starter fra nul, og så har du ret travlt med at få opbygget kendskabet, siger administrerende direktør, Kasper Egelund, til Børsen.

Vipp er nok mest kendt for at producere den kendte skraldespand, Vipp-spanden. Men firmaet producerer også køkkener i luksusklassen. Og de skal sælges i udlandet ved at slå på den kvalitet og æstetik, der forbindes med nordisk design.

- Alt hvad der hedder nordisk, og specielt dansk, design er meget populært i udlandet. Vi kan se frem til en stor eksportbølge både inden for mode, interiør, møbler og mad. Der er også den trend, Vipp læner sig op ad, og som giver mange danske designbrands medvind i disse år, siger direktør i Pej Gruppen, Louise Byg Kongsholm, til Børsen.

Vipp regner med at åbne 100 udsalgssteder i udlandet de næste tre år. Direktør Kasper Egelund forventer, at Vipp øger indtjeningen med 25 procent til 13,9 millioner kroner i 2017. Virksomheden er familieejet og blev grundlagt i 1939 af metaltrykker Holger Nielsen. 

LÆS OGSÅ: Køkkenfirma fremviser overskud efter tre røde år

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD