Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Skævvridning: Regeringens hjælpepakke vil øge butiksdøden i bymidterne"

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Køkkenfirma fremviser overskud efter tre røde år

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 4 maj 2017 kl. 09:36 af: Kristian Holgersen

For første gang i flere år har køkkenfirma sorte tal på bundlinjen. Samtidig er der planer om nye butiksåbninger.

Gennem de seneste år har årsregnskaberne for JKE Design ikke været behagelig læsning. Fra 2013 til 2015 kunne køkkenfirmaet hvert år præsentere et negativt årsresultat med -31 mio. kroner som lavpunkt.

Men i det seneste årsregnskab for 2016 ser udviklingen ud til at vende. Her kan JKE Design nemlig præsentere et lille overskud på 586.000 kroner.

De sorte tal er kommet i hus, efter virksomheden har været gennemført en række effektiviseringer, forklarer den administrerende direktør, Claus Nørgaard, i et interview med Børsen.

- Der har været en svær periode i møbel- og køkkenbranchen, og der er selvfølgelig en årsag til, at JKE har lavet de resultater, der er realiseret. Der har klart været et behov for effektivisering, og så er det jo et spørgsmål om, hvornår man får passet til - om det er gjort med rettidig omhu, siger han til avisen.

Nye butikker i hele landet

Selvom årsresultatet viser fremgang, så går omsætningen hos JKE Design en smule tilbage fra 300 mio. til 283 mio. kroner. Men det kan åbningen af en række nye butikker i 2017 muligvis råde bod på.

- JKE Design åbner nye butikker over hele landet. Vi har hidtil fyldt meget i folks bevidsthed i udvalgte områder på danmarkskortet, men antallet af områder skal nu udbygges og nye skal erobres. Særligt i og omkring de større byer vil vi åbne nye flagskibsforretninger, sagde den nu tidligere administrerende direktør i JKE Design, Søren Overgaard, i en pressemeddelelse tidligere på året.

Den nye satsning sker med flagskibsforretninger og et helt nyt butikskoncept, der også er på vej ud i de eksisterende butikker. Første stop bliver Aarhus, hvor JKE Design lancerer det nye koncept dette foråret.

LÆS OGSÅ: Køkkenfirma lancerer nyt koncept og nye butikkerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD