Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Kendt modekæde i store vanskeligheder

Foto: detailfolk.dkTuesday den 1 December 2020 kl. 11:59 - Kilde: BBC

Problemerne tårner sig op for selskabet bag en britisk modekæde, der stadig har en butik tilbage i Danmark. Tusindvis af job er på spil.

Allerede sidste år blev en redningsplan sat i værk for at hjælpe den britiske modekoncern Arcadia Group, der står bag Topshop-butikkerne og en række andre kæder, tilbage på ret kurs.

Men redningsplanen har vist sig utilstrækkelig, og samtidig har coronakrisen heller ikke gjort betingelserne nemmere. Det skriver BBC og CNN Business.

Arcadia Group er nu sat under administration af revisorer fra Deloitte. Det giver mulighed for at fortsætte driften og lede efter en køber af koncernen uden at de nuværende kreditorer kan gribe ind.

- Det er en trist dag for vores kolleger såvel som leverandører og mange andre interessenter. Hele ​​Covid-19-pandemien, herunder tvungen lukning af vores butikker i længere perioder, har haft alvorlig indflydelse på tværs af alle vores mærker, , har den administrerende direktør for Arcadia Group sagt ifølge CNN.

I Storbritannien har Arcadia Group 444 butikker, mens der ligger 22 i udlandet - herunder en Topshop-butik på Strøget i København. Ifølge BBC er 13.000 job i fare for at gå tabt.

LÆS OGSÅ: Negativ rekord: Britiske butikker lukker i hobetal

Læs hele artiklen på BBC


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD