Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Kæde arbejder på en lille tredobling af butikker i løbet af 2022

Foto: ColourboxMonday den 21 February 2022 kl. 11:01 - Kilde: Holstebro Onsdag

Stifterne af en voksende forretning, der har Anders Holch Povlsen i ejerkredsen, vil have butikker i 20 byer inden årets udgang.

Da makkerparret Peter Pedersen og Thomas Pedersen for 14 år siden købte en vinbutik i Holstebro, blev det starten på et lille forretningseventyr.

I dag har de en webshop og fysiske butikker i syv byer under navnet Vild med Vin. Men kæden står nu foran en markant udvidelse, forklarer Peter Pedersen til lokalavisen Holstebro Onsdag.

- Vi har butikker i Holstebro og seks andre byer landet over, og vi regner med at være i 20 danske byer, inden året er omme, siger han til avisen.

Ekspansionen kommer til at ske gennem en franchisemodel. En af de seneste butikker, som er blevet en del af kæden, er en tidligere Skjold Burne i Grindsted med indehaverne Nathja og Morten Kampmann Jacobsen.

De blev nærmest håndplukket af Vild Med Vin, fremgår det af en historie i Ugeavisen Grindsted fra januar.

- En dag kom der en mand ind i butikken, og han præsenterede Vild Med Vins koncept. Jeg synes ikke, at det var særlig interessant. Da jeg kom kom hjem fortalte jeg Morten om besøget, og vi ringede til dem. Det viste sig, at de havde undersøgt alt om os og butikken, og kunne tilbyde et bredere sortiment af vine, siger Nathja til lokalavisen.

Modemilliardær Anders Holch Povlsen sidder på lige under en fjerdedel af ejerskabet i selskabet VILDMEDVIN ApS. Resten tilhører de to stiftere.

LÆS OGSÅ: Tager ekspansionen et skridt videre med første flagskibsbutik

Læs hele artiklen på Holstebro Onsdag


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD