Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Tager ekspansionen et skridt videre med første flagskibsbutik

Foto: detailfolk.dkMonday den 24 January 2022 kl. 09:52 af: Kristian Holgersen

Et af de tøjmærker, som stort set alle danskere kender, har åbnet 14 butikker på kort tid. Og den offensive strategi fortsætter.

I august 2020 kunne det danske tøjmærke Hummel åbne sin første butik på hjemlig grund. Det blev startskuddet til en større ekspansion.

Efter halvandet år står Hummel med i alt 14 butikker på hånden, og den næste er allerede på vej. Inden længe skulle den første flagskibsbutik nemlig være klar til at åbne i shoppingcentret Bruuns Galleri i Aarhus.

Det bliver første gang, at Hummel samler alle sine produkter inden for sport, mode og børnetøj i samme butik.

- Størstedelen af de nuværende hummel-butikker består af vores børnetøjssortiment, men vi ønsker i højere grad at kunne præsentere hele vores produktsortiment i et fysisk univers, siger Allan Vad Nielsen, der er adm. direktør i Hummel.

- For selvom vores digitale vækst er i enorm udvikling, så tror vi fortsat på vigtigheden af at møde forbrugerne i øjenhøjde. Og vi tror på, at det handler om at forene vores online og offline tilstedeværelse og på den måde skabe en ensartet købsoplevelse for kunderne, siger han.

Fortsætter jagten på butikker

Allan Vad Nielsen kalder det seneste halvandet år, hvor Hummels butikskoncept har fået luft under vingerne, for en fantastisk rejse.

Og han ser frem til at fortsætte i samme spor.

- For os er det vigtigt at være placeret på de bedste beliggenheder i Danmark, siger direktøren og fortsætter:

- Vi har store ambitioner på dette område, og sideløbende med åbningen af vores flagship store i Bruuns Galleri forhandler vi også med nye og spændende lokationer i Danmark. Derfor har vi også en klar målsætning om at fortsætte vores butiksekspansion i 2022, siger Allan Vad Nielsen.

Hummel har butikker i Aarhus, København, Aalborg, Odense, Kolding, Roskilde, Lyngby, Herning, Ringsted, Rødovre, Hillerød og Hundige.

LÆS OGSÅ: Aarhusiansk brand vil åbne butikker i ikoniske storbyerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD