Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Illums Bolighus åbner kæmpe flagskibsbutik

Foto: Illustration af PLH Arkitekter.
Thursday den 3 February 2022 kl. 10:05 af: Kristian Holgersen

Den kommende flagskibsbutik, som åbner i et shoppingcenter, bliver kun overgået i størrelse af de kendte lokaler på Amagertorv.

Illums Bolighus har lagt billet ind på hele tre etager og 4.500 m2 i Lyngby Storcenter.

Flagskibsbutikken bliver den næststørste i hele kæden og står til at åbne i april 2023. Det skriver Lyngby Storcenter i en pressemeddelelse.

- Bolighuset har haft stor succes på Lyngby Hovedgade gennem en årrække, men kunderne har efterspurgt et øget sortiment lig det, som findes på Amagertorv. Dette bliver nu muligt, siger Henrik Ypkendanz, adm. direktør i Illums Bolighus.

På det danske marked har Illums Bolighus otte fysiske butikker, mens der er fem i Norge, tre i Sverige og en enkelt i Tyskland. Den mest markant butik ligger på Amagertorv i København - og det var også kædens første.

Den samlede omsætning i Illums Bolighus Holding A/S lyder på 492 millioner kroner i årsregnskabet for 2020/21, hvilket var en tilbagegang på godt fem procent. På bundlinjen står der 23 millioner kroner.

Mere end et traditionelt center

I Lyngby Storcenter er de glade for at byde Illums Bolighus velkommen indenfor. Den nye beboer har fået plads ved Lille Torv, hvor en større ombygning også er på tegnebrættet.

- Forretningen passer godt ind i vores eksisterende butikssammensætning og understøtter vores rejse mod at blive mere end et traditionelt shoppingcenter, siger Casper Didreksen von der Ahé, center manager i Lyngby Storcenter.

- Vi tror på, at fremtidens shoppingcentre er oplevelsescentre, der ikke blot indbyder til gode shoppingoplevelser, men som også er et sted,hvor man lader sig inspirere.Her passer Illums Bolighus perfekt ind, siger han.

Lyngby Storcenter åbnede i 1973 og er en af landets store shoppingcentre med over 100 butikker under samme tag. Det årlige besøgstal rammer syv millioner.

LÆS OGSÅ: Kedelig periode kan snart være forbi i Illums BolighusFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD