Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Kaffe-boss skal hjælpe kendt chokoladekæde

Stifter af Baresso Kenneth Luiciani kommer nu til at sidde med i bestyrelsen hos chokoladefirmaet Sv. Michelsen.
Foto: detailfolk.dkWednesday den 11 February 2015 kl. 11:23 af: Lise Møller Schilder

Chokoladekæden Sv. Michelsen henter nu forstærkning til sin bestyrelse. Valget er faldet på en succesfuld kaffe-entreprenør.

Efter en større turnaround i 2014 har chokoladefirmaet Sv. Michelsen valgt at hente Kenneth Luciani ind i bestyrelsen. Luciani er stifter og direktør af cafékæden Baresso, som i dag består af 30 caféer og 9 mindre franchises.

Kenneth Luciani glæder sig til samarbejdet med chokoladekæden, som i hans optik går en spændende fremtid i møde.

- Sv. Michelsens produkter og brand bygger på fire generationers værdier og står over for nogle meget interessante, strategiske muligheder og udfordringer, siger Kenneth Luciani til detailfolk.dk og fortsætter:

- I samarbejde med en ung og dynamisk ledelse ser jeg derfor frem til en gensidig inspiration om detailhandel med en ikke-konkurrerende aktør, understreger han.

Kenneth Luciani forklarer samtidig, at bestyrelsesjobbet ikke betyder, at Baresso og Sv. Michelsen kommer til at indgå andre samarbejdsaftaler. Lige nu sælger Baresso-caféerne Kjærstrup Chokolade fra Bornholm. 

Har ændret strategi

Sv. Michelsen har inden for de sidste par år ændret strategi. I den forbindelse ansatte man adm. direktør Daniel Paetsch. Kæden, der blev etableret i 1933 har siden lukket tre af sine butikker, således at der i dag er 15 butikker i kædens navn. Det har dog betydet, at firmaet har fået bedre styr på økonomien.

Derudover sælger Sv. Michelsen også stadig sin chokolade hos 250 specialhandlere.

- Vi sidder ligesom alle andre i dansk detail og kigge på udviklingen. Nogle af de specialhandlere, der sælger vores produkter har det svært på grund af krisen. Forsvinder nogle af dem, er vi nødt til at samle andre op, men det kan være svært at sige på forhånd, hvem der vinder på lang sigt, har Daniel Paetsch tidligere udtalt i et interview med detailfolk.dk.

Læs også: Familiekæde vil tilbage til rødderne Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD