Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Jysk vil styrke bundlinjen med en ny tilgang til træning

Foto: PRMonday den 9 January 2023 kl. 11:09 af: Kristian Holgersen

Med investeringer i et Retail Academy tager Jysk Danmark træningen til næste niveau, lyder det fra HR manager.

Den danske del af boligkæden Jysk opretter et såkaldt Retail Academy, hvor al træning og videreuddannelse af medarbejderne bliver samlet.

- Vi træner sindssygt meget i forvejen, men vi vil gerne tage det til næste niveau og være markedsledende” siger HR manager Peter Frost i en pressemeddelelse fra Jysk.

Hidtil har fokus i mange af træningsforløbene været at ruste medarbejderne til næste skridt i karrieren. Men i Reatail Academy bliver der også lagt vægt på udvikling i deres nuværende rolle.

Det skal være med til at forbedre resultaterne i Jysk, forklarer Line Knudsgård Hviid, som er training & education manager.

- Vi gør det jo selvfølgelig for at fastholde medarbejderne, men vi vil også sikre, at vi hele tiden udvikler os, bliver bedre og leverer Danmarks bedste kundeservice, siger hun.

- I sidste ende er vi overbevist om, at jo dygtigere vores medarbejdere er, jo bedre resultater skaber de også for Jysk, siger Line Knudsgård Hviid.

Som noget nyt vil der også blive tilbudt flere salgstræninger til sælgere og weekendsælgere for at udvikle deres kompetencer, og dermed er der nu et bredt træningsprogram for samtlige led i detailorganisationen.

Retail Academy er et tæt samarbejde mellem Retail og HR, hvor eksterne fra branchen og leverandører bidrager i forbindelse med træninger. Flere dele køres også som akademiuddannelser.

LÆS OGSÅ: Jysk sætter tryk på italienske butiksåbningerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD