Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Eleven bag årets fagprøve fordobler salget af kendt mærke

De tre modtagere af Fagprøveprisen 2022. Foto: Dansk Erhverv.
Tuesday den 4 October 2022 kl. 10:12 af: Kristian Holgersen

Tre af detailhandels unge talenter har fået en særlig anerkendelse for deres fagprøver. 

Årets bedste fagprøver inden for detailhandlen er netop blevet hyldet ved uddelingen af Fagprøveprisen 2022.

Førstepladsen endte med at gå til Marie Louise Qvist Pedersen fra Magasin Du Nord på Kongens Nytorv i København. Hun kan glæde sig over en pengepræmie på 25.000 kroner.

På de to næste pladser finder vi Ninna Hecht-Pedersen, udlært hos Bahne på Frederiksberg, og Freja Skrostrup Mayntz, som stod i lære hos Stormagasinet Salling i Århus.

- Dette års prisvindere har formået at skille sig særligt ud i deres fagprøver, ved at være fagligt stærkt funderede, have unikke og kreative idéer med gennemarbejdede løsningsforslag samt ved at fange tidens tendenser, såsom bæredygtighed, digitalisering og grøn omstilling, skriver Dansk Erhverv i en pressemeddelelse.

Dansk Erhverv uddeler Fagprøveprisen sammen med HK Handel og HK Privat.

Har styrket salget

Marie Louise Qvist Pedersens fagprøve fokuserede på salget af det populære mærke Liewood, der har Magasin som sin eneste fysiske forhandler.

Målet var derfor at finde en måde at sælge Liewood-produkterne ude i butikken, og det lykkedes. Ved hjælp af opstillinger, information om produkterne og uddeling af goodiebags endte Marie Louise Qvist Pedersen med at fordoble salget.

- Jeg kan rigtig godt lide at være kreativ, udvælge produkter og lave forbedringer. Her får jeg bevis for, at jeg også er god til det, så det er jo en stor anerkendelse, siger Marie Louise Qvist Pedersen i en pressemeddelelse fra ZBC - Zealand Business College.

Den gode indsats har desuden sikret hende et fast job.

- Jeg skal være fuldtidsansat i Magasin, og så skal jeg ud og rejse i en længere periode, for at få lidt afstand på det hele, siger Marie Louise Qvist Pedersen i en pressemeddelelse fra Magasin.

- Jeg vil kunne godt tænke mig at arbejde i den kreative afdeling af Magasin, hvor jeg kommer længere væk fra kundeservice – selvom det også er fedt. Jeg vil gerne arbejde med Magasins udtryk ude i forretningen, siger hun.

LÆS OGSÅ: Fælles kampagne skal overbevise de unge om detailbranchenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD