Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Jysk giver færre medarbejdere bonus i år

Foto: PRFredag den 4 november 2022 kl. 09:22 af: Kristian Holgersen

Medarbejderne kan være stolte af deres indsats, men langtfra alle får en salgsbonus med hjem, lyder det fra landechefen i Jysk.

Boligkæden Jysk har været igennem en udfordrende periode, og det kan ses på medarbejdernes årlige bonus.

I 36 ud af de 110 danske butikker kan medarbejderne dele en samlet bonus på 1,9 millioner kroner. Det giver i gennemsnit 6.100 kroner til hver.

- Der er noget færre, som får bonus i år end tidligere, men det er heller ingen hemmelighed, at det har været et udfordrende år - også for Jysk, siger landechefen for Jysk Danmark, Bo V. Andersen

- Bonus eller ej, så kan alle medarbejdere være stolte af deres indsats for at give vores kunder et godt tilbud. At kunderne generelt køber lidt mindre end før, skyldes formentlig, at folk holder lidt mere på pengene i usikre tider, siger han.

Bonussen er baseret på den omsætningsfremgang, butikken har haft i forhold til året før. Af samme grund er der forskel på størrelsen af bonussen fra butik til butik.

På det store lager i Uldum, som forsyner butikkerne i Danmark, Holland, Belgien, Holland, Norge, England og Irland med varer, bliver der uddelt en bonus på 4,3 millioner kroner til de 630 medarbejdere.

- Formålet med bonusordningen er at motivere vores medarbejdere til at arbejde effektivt og sikkert, siger Henrik Gromada, logistics manager for distributionscentret i Uldum.

I september fremlagde Jysk-koncernen dele af årsregnskabet 2021/22. Omsætningen endte med at stige 11 procent til 36,2 milliarder kroner.

LÆS OGSÅ: Salget i Jysk vokser hurtigt midt i en krisetid Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD