Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Jensens Bøfhus svarer igen på kritik af reklamefilm

Foto: detailfolk.dkFriday den 1 November 2019 kl. 09:40 - Kilde: Dansk Markedsføring

En professor er ikke helt imponeret over en ny reklamefilm fra Jensens Bøfhus. Men nu forklarer direktøren sig.

Efter en skæbnesvanger konkurs rykkede faretruende tæt på, er Jensens Bøfhus lige så langsomt ved at komme på fode igen. Driften er i hvert fald på vej i plus, hvis man skal tro direktøren.

De gode takter skulle gerne blive hjulpet på vej af en ny reklamefilm, hvor bøfkæden lægger vægt på familien. “Tid til at være sammen,” lyder temaet.

Men en professor på Institut for Marketing og Management på Syddansk Universitet, Søren Askegaard, tvivler på kampagnen. Til TV2 Fyn efterlyser han nytænkning og en helt konkret målgruppe, som kunne få bøfkæden til at skille sig ud fra mængden.

- Jeg tror, at de fleste af restaurationsmuligheder i landet i dag, hvis man lige ser bort fra pølsevogne, de satser på at få folk til at være sammen, siger han.

Svarer igen

Hos Jensens Bøfhus afviser den administrerende direktør, Anders Nikolaisen, kritikken i et interview med Dansk Markedsføring.

Han mener ikke, at man kan se isoleret på reklamefilmen, “for kæden har gang i flere ting,” som han formulerer det. Samtidig afviser han et forslag fra professoren om at satse specifikt på børnefamilierne.

- Det er da klart, at vi er en familie-restaurant, men vi er så meget mere end det, siger Anders Nikolaisen til Dansk Markedsføring.

- Vi er stedet, hvor du relativt problemfrit kan komme ind med børn, der vil lege, børn, der skal skiftes, og svigerforældrene, der har brug for en blød stol at sidde i. Du skal heller ikke selv op at hente bestik og bestille maden, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Status fra redningsaktion: Bøfhus har kurs mod overskud

Læs hele artiklen på Dansk Markedsføring


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD