Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Italiensk madkoncept rykker ind i Illum

Billede fra Illums hjemmeside
Thursday den 17 November 2016 kl. 10:20 af: Kristian Holgersen

En italiensk madkoncern åbner i dag et kæmpe madmarked i Danmark. Coop er med som partner.

Der er godt nyt til de mange danskere, der er vilde med mad fra italien. Torsdag åbner den italienske madkoncern Eataly nemlig sin første danske butik. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Butikken åbner i Illum og er på hele 2000 kvm. Den kan byde på tre italienske spiserier og flere forskellige barer, hvor kunderne kan få kaffe, chokolade og is. Samtidig vil der være over 3000 italienske produkter til salg på hylderne.

Med åbningen af Eataly får de danske forbrugere mulighed for at stifte bekendtskab med det italienske koncept som de allerførste i Nordeuropa.

- Det er første gang vi introducerer vores koncept spis, shop og lær i Danmark. Ifølge Eatalys filosofi, kan gæsterne nyde traditionelle italienske retter, shoppe fra et rigt udvalg af italienske specialiteter, der altid har fokus på høj kvalitet til rimelige priser, samt lære i vores madlavningsskole, som tilbyder klasser for alle aldre og pengepunge, siger Luca Baffigo, CEO hos Eataly, i en pressemeddelelse.

Coop er partner

Satsningen på det danske marked er sket i samarbejde med en af de helt store spillere på markedet for dagligvarer. I Coop glæder man sig over sin italienske forbindelse.

- Sammen med Eataly, en af verdens ledende koncepter inden for gastronomi og madglæde, glæder Coop sig til at åbne det næste kapitel i vores forsøg på at give det danske folk nye og bedre madoplevelser, siger Jens Visholm, koncerndirektør hos Coop, i en pressemeddelelse.

- Vi tror på, at vi kan udvikle dansk madkultur ved at fokusere på smag, ordentlige råvarer og fællesskab omkring det gode måltid, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Illum-bygning den dyreste handlet i 2015Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD