Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Irma sælger sunde kryb

Tuesday den 21 March 2017 kl. 05:44 af: Lise Møller Schilder

De er bedre for miljøet end kød og fyldt med protein, men kan danskerne vænne sig til at spise insekter? Det tror Irma.

Umiddelbart ser de ikke specielt appetitlige ud, selvom de er pakket pænt ind. Men insekterne og ormene i Irmas køledisk bliver markedsført som delikatesser.

- Græshopper, voksmøllarver, Buffalo-orme og melorme sælges nu som delikatesser i Irma. Tør du sætte tænderne i en laber larve? Og nej, det er ikke en sukkerlarve fra Haribo. Men derimod den ægte vare, skriver Irma i en pressemeddelelse.

Insekter som snackbar

Dagligvarekæden har valgt at introducere insekterne på frost. Der er i alt fire forskellige varianter, og de er ifølge Irma både proteinfyldte og næringsrige. Derudover har Irma også valgt at sælge en insekt-bar, som man kan tage med på farten, når den lille sult melder sig.

- Vi har solgt insekter i vores butikker i en lille uge nu, og kunderne har taget rigtig godt imod den nye spise. Faktisk så godt, at vi overvejer at rulle insekterne ud i flere end de tre test-butikker, siger Irmas varechef Max Schellenbauer, i pressemeddelelsen.

Insekterne sælges i tre udvalgte Irma-butikker: Irma Hillerød, Irma Rødovre og Irma Oslo Plads. Salget sker i samarbejde med fødevaregrossisten Kalu og BugLady, bedre kendt som Nina Askov, der har gjort det til sit speciale at udbrede kendskab til insekter som fødevarer.

LÆS OGSÅ: Ny marketingchef: Her er min plan for IrmaFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD