Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Irma henter ny kædedirektør med erfaring fra Mars

Mandag den 22 februar 2021 kl. 11:26 af: Kristian Holgersen

Coop har fundet en kædedirektør til Irma. Profilen har netop den kærlighed til varerne, som er afgørende, lyder det fra topchefen.

52-årige Charlotte Nilsson Norby bliver hentet ind som ny kædedirektør i dagligvarekæden Irma. Sådan lyder meldingen fra Coop i en pressemeddelelse mandag formiddag.

Dagligvarekæden Irma har stået uden en fast direktør, siden Søren Steffensen fratrådte sin stilling i efteråret, hvor en gennemgribende rokade i Coop-toppen fandt sted.

Charlotte Nilsson Norby kommer direkte fra en stilling som direktør i Løgismose Meyers, hvor hun stod med ansvaret for Løgismose. Tidligere har hun været flere år hos det nordiske indkøbsselskab Coop Trading og den globale fødevarekoncern Mars.

- Charlotte har netop den erfaring med og kærlighed til varerne, der er så afgørende i Irma. Kæden skal udbygge forspringet som den mest innovative dagligvarekæde i Danmark med den bedste kvalitet i varer og service, siger Kræn Østergård Nielsen, adm. direktør i Coop.

Irma har 68 butikker, som alle er placeret i hovedstadsområdet. Med Charlotte Nilsson Norby i spidsen bliver der lagt op til at styrke dagligvarekæden på det ellers konkurrenceprægede marked.

- Jeg ser frem til sammen med teamet i Irma og det stærke bagland i Coop at styrke Irmas ikoniske brand og position i markedet, siger Charlotte Nilsson Norby, som har første arbejdsdag 16. april.

LÆS OGSÅ: Kampagner fordobler salget af varer fra små producenter i IrmaFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD