Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Internationalt medie åbner modebutik i Danmark

Foto: PR
Monday den 16 May 2022 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

For første gang åbner internationalt medie, som fokuserer på luksusmode til unge forbrugere, en permanent butik. Den ligger i Danmark.

Fredag havde butikken Gatezero første åbningsdag i Københavns Lufthavn.

Ligesom mange af nabobutikkerne hører Gatezero til i den mere eksklusive ende af skalaen. Kunderne kan eksempelvis finde tøj fra Acne Studios, Balenciaga og Comme des Garçons.

Bag butikken står det internationale medie Highsnobiety, der startede som en blog om sneakers tilbage i 2015, men siden har udviklet sig til at være en toneangivende nyhedsplatform inden for ung, luksuriøs mode.

- Med Highsnobiety Gatezero tror vi på at kunne tale direkte til de unge og modebevidste forbrugere, som netop København er kendt for at have, siger Simon Weisskopf fra Highsnobiety i en pressemeddelelse.

Tidligere har Highsnobiety haft en midlertidig butik i Zürich Lufthavn, men Gatezero i Københavns Lufthavn er den første permanente butik.

- På et tidspunkt, hvor den yngre generation hurtigt er ved at blive den største andel af rejsende i Københavns Lufthavn, er vi meget bevidste om at kunne tilbyde butikker, der taler direkte til den unge forbruger, siger Michael Clausen, der er Senior Director Airport Sales & Negotiations i Københavns Lufthavn.

- Med Highsnobiety Gatezero får vi nu en unik og innovativ multibrand-butik med brands, som netop taler direkte til de unge rejsende, siger han.

Highsnobiety har hovedkontor i Berlin og kontorer i New York, Los Angeles, London, Hong Kong, Sydney, Tokyo og Milano.

LÆS OGSÅ: Tjener millioner på tærsklen til internationalt butiks-eventyrFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD