Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Inden børs-debut: Så høje er ambitionerne hos køkkenkoncern

Foto: Svane.comMonday den 13 November 2017 kl. 11:11 af: Kristian Holgersen

Stor køkkenkoncern afslører nu den forventede markedsværdi, når selskabet senere i november gør debut på børsen.

Koncernen TCM Group er den tredje største køkkenproducent i Skandinavien og står bag kendte butikskæder som Tvis Køkkener og Svane Køkkenet.

Senere på måneden tager koncernen så hul på et nyt kapitel, når selskabet bliver børsnoteret på Nasdaq Copenhagen. Det sker med en forventet markedsværdi på op mod 1,05 milliarder kroner, skriver TCM Group i en selskabsmeddelelse.

- Dagen i dag er en milepæl for TCM Group, og den markerer begyndelsen på en ny og spændende rejse, udtaler administrerende direktør, Ole Lund Andersen, i meddelelsen.

- I løbet af de seneste knap ti år har vi udviklet TCM Group til en førende køkkenproducent i Skandinavien med en stærk brand-portefølje, der bygger på innovativt dansk design og dansk produktion. Hos TCM Group er vi fast besluttet på at fortsætte den lønsomme vækst og udvikling af vores virksomhed, fortsætter han.

TCM Group understreger, at man allerede har modtaget positive tilbagemeldinger fra potentielle investorer. Kursintervallet bliver vurderet til 90-105 kroner per aktie.

I den seneste årsrapport kan TCM Group glæde sig over et overskud på 58,9 mio. kroner efter skat for 2016. Det er godt 10 mio. kroner mere end i 2015.

LÆS OGSÅ: Køkken-koncern opruster for millionerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD