Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Imerco-topchef langer ud efter styrelse

Foto: detailfolk.dkTuesday den 14 May 2019 kl. 09:57 - Kilde: Finans

Myndighederne var langsomme i optrækket, da Imerco ville overtage konkurrent. - Det var et blødende dyr, vi overtog, siger topchef.

Da Imerco i 2016 forsøgte at opkøbe hele Inspiration-kæden, så endte Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen med at sætte foden ned.

Nu går topchefen for Imerco ud og kritiserer styrelses rolle i forløbet. Det sker i et større interview til Finans, hvor særligt den lange sagsbehandlingstid på 12 måneder bliver fremhævet.

- Det var tæt på katastrofalt for os. Den virksomhed, vi endte med at overtage, var uden ledelse i en lang periode, og driften stod i stampe, siger Frederik Brønnum til Finans og fortsætter:

- Det var et blødende dyr, vi overtog, da Inspiration tabte meget omsætning i perioden. Derfor har det kostet os kassen at rette op på det. Det har sat os ét år tilbage i vores planer og kostet os et større tocifret millionbeløb i omsætning.

- Vi rykkede styrelsen flere gange i processen, fordi vores medarbejdere var usikre. Jeg brugte også sindssygt meget tid på forløbet, og det påvirkede mit fokus fra driften af Imerco, siger han.

LÆS OGSÅ: Problemfyldt opkøb har kostet Imerco dyrt

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD