Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Holch Povlsen stopper som formand i Nemlig.com

Foto: Nemlig.comWednesday den 5 July 2017 kl. 09:45 - Kilde: Berlingske Business

Modemilliardæren giver endnu en kæmpe kapitalindsprøjtning til Nemlig.com. Men samtidig stopper han som bestyrelsesformand.

Siden den første investering i 2014 har Bestseller-ejer Anders Holch Povlsen købt sig ind i netsupermarkedet Nemlig.com bid for bid.

Den seneste investering - som netop er gennemført - lyder på et “solidt” trecifret millionbeløb og skal hjælpe med til at opfylde en ny strategiplan for de næste tre år, skriver Berlingske Business.

Samtidig har Anders Holch Povlsen valgt at trække sig fra posten som bestyrelsesformand efter godt to år. Han stopper dog ikke parløbet med stifteren Stefan Plenge og beholder en plads i bestyrelsen.

- Det er mere et udtryk for, at det var svært at være formand i det omfang, der var behov for. Jeg har andre ting, der også kræver fokus, så jeg kunne ikke leve op til at udfylde den rolle 100 procent, siger Anders Holch Povlsen til Berlingske Business.

Afløseren bliver Henrik Brandt, der tidligere har været administrerende direktør i Royal Unibrew.

Allerede sidste år fik Anders Holch Povlsen aktiemajoriteten i Nemlig.com, mens stemmemajoriteten blev stadig hos Stefan Plenge, kunne Detailfolk berette om tilbage i oktober.

LÆS OGSÅ: Nemlig.com har fortsat stort underskud

Læs hele artiklen på Berlingske Business


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD