Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

H&M forlanger betaling for poser

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 2 oktober 2018 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Nu er det ikke længere gratis at få en pose til sine tøjindkøb i H&M’s danske butikker. Måske kan det redde sømrokken.

Hvis du ikke skal have din nye trøje fra H&M på med det samme, så må du til lommerne. Poserne er nemlig ikke længere gratis i modegigantens danske butikker, men koster mellem 1 og 3 kroner alt efter størrelsen. 

Samme betalingsmodel har allerede fået forbruget af poser til at falde med omkring 40 til 60 procent i Storbritannien, Tyskland og Sverige. Det skriver H&M i en pressemeddelelse.

- Vi er rigtig stolte af dette initiativ, der ligesom på mange andre områder inden for bæredygtighed er et initiativ, hvor vi som virksomhed i samspil med vores kunder arbejder for at skabe positive forandringer, siger Mia Møgelgaard. Hun er Sustainability Manager i H&M DK.

- Vi er overbeviste om, at vores kunder vil tage rigtig godt imod dette initiativ og bakke op omkring det, og så er det et add on til dem, der har brug for en pose, at overskuddet går til et godt formål, der står alle danskere nært, fortsætter hun.

Hjælp til sømrokken

Samtidig har H&M i Danmark indgået et partnerskab med WWF Naturfonden, som får glæde af overskuddet fra salget af poser.

Formålet er at beskytte det danske hav imod affald og overfiskeri.

Helt konkret skulle samarbejdet gerne ende med noget så konkret som en udsætning af sømrokker og hajer i danske farvande. De er nemlig i fare for at forsvinde, hvis der ikke blevet taget hånd om de maritime miljøproblemer.

- Der er ingen tvivl om, at vores natur herhjemme - og i særdeleshed havet omkring os, trænger til en gevaldig håndsrækning, siger Bo Øksnebjerg i pressemeddelelsen. Han er generalsekretær i WWF Verdensnaturfonden.

- Tænk, at vi er ved at udrydde rokke- og hajarter herhjemme, som har svømmet rundt i vores hav lang tid før menneskets atomer havde fundet hinanden. Sammen med H&M vil vi fascinere danskerne - og give dem en helt ny forståelse for, hvorfor vores danske hav er unikt og vigtigt at bevare, siger han.

LÆS OGSÅ: Sommeren giver H&M et skub fremadFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD