Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Tøjgigant åbner digital konceptbutik

Wednesday den 31 January 2018 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Kunderne kan ikke tage tøjet med hjem i ny Zara-butik. Det skal bestilles online.

Den spanske tøjkæde Zara åbner en pop up-butik i London med fokus på digitale muligheder. Det skriver Zara på sin hjemmeside. 

I prøverummet kommer interaktive spejle med anbefalinger til nyt tøj. Finder kunderne noget, de kan lide, er det ikke muligt at få det med hjem i en pose. Det skal i stedet bestilles gennem en app eller scannes ved kassen. Køb foretaget inden klokken 14 bliver leveret samme dag.

Butikken har åbent indtil slutningen af maj, hvor Zara åbner en stor flagskibsbutik på 4.500 m2. Den vil blandt andet have en afdeling, hvor kunderne kan afhente deres køb på nettet uden at skulle tale med en ekspedient.

Zara er det klart mest indbringende brand hos koncernen Inditex. I det seneste regnskab, som går fra februar til november 2017, steg salget med ti procent til næsten 18 mia. euro. EBIT endte på 3 mia. euro.

I Danmark er farten ikke nær så høj. De fire butikker havde i regnskabsåret 2016/17 et samlet underskud på 1,2 mio. kroner.

LÆS OGSÅ: Zara scorer kedeligt hattrick med nyt underskudFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD