Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Herretøjsbrand modtager pris for stærke resultater

Foto: PRWednesday den 19 October 2022 kl. 11:54 af: Kristian Holgersen

Flere år med konstant fremgang vækker opsigt: Dansk herretøjsbrand, som har åbnet en håndfuld butikker, modtager en erhvervspris.

Herretøjsbrandet Les Deux har været en profitabel forretningen lige siden begyndelsen i 2011.

På grund af den yderst holdbare vækst er Les Deux en af de virksomheder, der er blevet kåret som Succesvirksomhed 2022 af Spar Nord og BDO.

Prisen uddeles hvert år til små og mellemstore virksomheder i Region Hovedstaden, der over en femårig periode har haft den største succes målt på en række finansielle parametre.

- Selvom de seneste år har budt på forskellige udfordringer, har vi hele tiden bestræbt os på at have klare målsætninger og ambitioner om stadig at vækste, siger Andreas Von der Heide, indehaveren af Les Deux, i en pressemeddelelse.

Mens andre virksomheder på markedet øger priserne og skruer ned for produktionen, vælger Les Deux at fastholde priserne og åbne op i flere lande.

- Det handler om at turde tage nogle kalkulerede valg og at være omstillingsparat, og det er det, jeg tror, at vi er lykkes med inden for de seneste fem år, siger Andreas von der Heide.

Tjente penge fra første færd

Les Deux blev stiftet i 2011 af Andreas von der Heide og Kristoffer Haapanen. I sommeren 2019 åbnede virksomheden sin første fysiske butik, og siden er yderligere fire kommet til.

Allerede fra første færd formåede Les Deux at tjene penge, og i årsregnskabet for 2021 holder herretøjsmærket sig i det stabile vækstspor.

Overskuddet efter skat lyder på næsten 31 millioner kroner - en klar forbedring i forhold til året før.

- Resultatet er i overensstemmelse med vækstambitionerne for fremtiden, skriver ledelsen i årsrapporten.

- Væksten kommer til udtryk både i selskabets omsætning og på bundlinjen som et solidt overskud, til trods for uforudsigeligheder i inflationen og usikkerhed grundet coronapandemiens fortsatte verseren, skriver ledelsen.

I juni sidste år solgte stifterne af Les Deux aktiemajoriteten til det svenske selskab Röko. Det giver endnu flere muligheder for investeringer.

- Med svenske Röko som medejer har selskabet allieret sig med en finansiel sund og ressourcestærk samarbejdspartner, der åbner for ekspansionsmuligheder, skriver ledelsen i årsrapporten.

LÆS OGSÅ: Succesfuldt tøjmærke finder en ansvarlig for butikkerneFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD