Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Endelig åbner dansk herretøjsbrand sin første butik i udlandet

En af Les Deux' butikker i København. Foto: PR.
Wednesday den 13 April 2022 kl. 11:27 - Kilde: Brancebladet Tøj

Der har gennem længere tid været snak om at åbne butikker uden for Danmark, og nu fører herretøjsbrand så planerne ud i livet.

Herretøjsbrandet Les Deux er endelig klar med sin første butik i udlandet. Det skriver norske Tekstilforum ifølge Branchebladet Tøj.

Butikken åbner til juni i norske Oslo, lyder det fra en af stifterne, Andreas Von Der Heide.

- Norge er vores skandinaviske bror, og vi har et tæt bånd til landet. De var de første til at ønske Les Deux velkommen internationalt, og det har vi sat stor pris på. Derfor var det helt naturligt at åbne vores første butik uden for Danmark i Oslo. Det føles næsten hjem for os. Landet er klar til den totale Les Deux-oplevelse, og det får I, siger han til Tekstilforum.

Allerede nu henter Les Deux en pæn del af omsætningen i udlandet, og virksomheden har blandt andet lukket aftaler med sværvægtere som amerikanske Nordstrom og tyrkiske Beymen.

Fysiske butikker i udlandet har også været på tegnebrættet i et stykke tid, men nu bliver planerne altså endelig ført ud i livet.

Les Deux, der blev stiftet i 2011, har formået at tjene penge lige fra første færd. I sommeren 2019 åbnede de  deres første fysiske butik, og siden er yderligere tre kommet til. De ligger i København og Aarhus.

Sidste år solgte de to grundlæggere - Andreas von der Heide og Kristoffer Haapanen - 60 procent af virksomheden til det svenske investeringsselselskab Röko.

LÆS OGSÅ: Den forventede vækst glipper for store tøjkæder

Læs hele artiklen på Brancebladet Tøj


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD