Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

DK Company sætter ny mand i spidsen for neddroslet modebrand

Foto: DK CompanyMonday den 14 March 2022 kl. 11:20 - Kilde: Brancebladet Tøj

Et kendt modebrand, som tidligere havde butikker over hele landet, har stadig potentiale, mener den nytilkomne brand director.

Modekoncernen DK Company har fundet en ny brand director til Saint Tropez og Soaked in Luxury. Det skriver Branchebladet Tøj.

Der er tale om Thomas Schrøder, som kommer direkte fra en stilling hos modebrandet Superdry, hvor han stod i spidsen for markederne i Norden, Baltikum og Sydeuropa.

- Jeg ser begge brands som nogle, der har et enormt potentiale, og efter man har sat en klar strategi for begge brands, så er der en masse uforløst potentiale, der skal indfries, siger Thomas Schrøder til Branchebladet Tøj.

DK Company købte Soaked in Luxury fra konkurrencen IC Companys som en del af en større handel i 2014. Tøjmærket har ikke sine egne butikker.

Det har Saint Tropez, som blev opkøbt af DK Company i 2019, til gengæld stadig. Men antallet er gennem årene blevet væsentligt mindre - allerede den tidligere ejer, IC Group, begyndte at skære i antallet på grund af en sløj økonomi.

I skrivende stund er der seks Saint Tropez-butikker tilbage, som alle er en del af Magasin. Engang var der 40 butikker over hele landet.

Lykkedes med turn around

Den afgående brand director for Saint Tropez og Soaked in Luxury - Frank Toft Nørgaard - fremhæver arbejdet med at få de to brands tilbage på sporet.

- Jeg er stolt over den turn around, som vi er lykkedes med på Soaked in Luxury og Saint Tropez med store millionoverskud på begge brands. Dette takket være et team af skønne mennesker, der har arbejdet passioneret, målrettet og som har ydet en helt igennem fantastisk indsats, skriver han i et indlæg på LinkedIn.

Frank Toft Nørgaard har siden siden 1.marts været adm. direktør for modebrandet Munthe.

LÆS OGSÅ: DK Company får sidste års rekord til at blegne

Læs hele artiklen på Brancebladet Tøj


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD