Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Succesfuldt modebrand flytter sin bedst besøgte butik

Foto: PR-fotoThursday den 7 April 2022 kl. 10:53 - Kilde: Brancebladet Tøj

Satsningen på butikker fortsætter hos kendt modebrand, som nu har fundet de rette lokaler til en større flagskibsbutik i København.

Herretøjsmærket Shaping New Tomorrow opgraderer igen på butiksfronten. Det skriver Branchebladet Tøj.

Den mest travle at butikkerne, som har ligget på Pilestræde i København siden foråret 2019, bliver nu rykket til Købmagergade, hvor Shaping New Tomorrow har fundet plads til at åbne en langt større flagskibsbutik.

- Det er ingen hemmelighed, at butikken i København er vores bedst besøgte i Danmark, men arealmæssigt også den mindste, siger den adm. direktør, Kasper Ulrich, i en pressemeddelelse ifølge branchebladet Tøj.

- Vores mål er at skabe fremtidens bedste shoppingoplevelser, og derfor tager vi nu konsekvensen. Butikken i Købmagergade bliver med 320 m2 vores absolut største. Derved får vi plads til i endnu højere grad at møde vores gæster med vores særlige butikskoncept og unikke shopping- og serviceoplevelse, siger han.

I årsregnskabet for 2020/21 endte omsætningen hos Shaping New Tomorrow på rundt regnet 300 millioner kroner - en forbedring på omkring 100 millioner. På bundlinjen kan tøjmærket glæde sig over et rekordstort plus på 37,5 millioner kroner.

Shaping New Tomorrows fysiske butikker står for 39 procent af den samlede omsætning, og det er 9 procent mere end året før. Det skyldes især en række nye butiksåbninger.

Senest har Shaping New Tomorrow haft fokus på det tyske marked, hvor der er flere fysiske butikker på vej.

LÆS OGSÅ: Så meget koster Shaping New Tomorrows nye kampagne

Læs hele artiklen på Brancebladet Tøj


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD