Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Herretøjsbrand kører sikkert videre ad vækstsporet

En af Les Deux-butikkerne inden åbning. Foto: PR.
Wednesday den 22 June 2022 kl. 10:07 af: Kristian Holgersen

Forretningen vokser nærmest på alle ledder og kanter, lyder meldingen fra herretøjsbrand, som vil åbne sin første butik i udlandet.

Gennem sine 10 år på markedet har det danske herretøjsbrand Les Deux fundet ind i et solidt vækstspor.

Det er også tydeligt i regnskabet for 2021, hvor Les Deux forbedrer bundlinjen. Denne gang lyder overskuddet på næsten 31 millioner kroner - en klar forbedring i forhold til året før.

Les Deux, der blev stiftet i 2011, har formået at tjene penge lige fra første færd. I sommeren 2019 åbnede virksomheden sin første fysiske butik, og siden er yderligere tre kommet til. De ligger i København og Aarhus.

- Resultatet er i overensstemmelse med vækstambitionerne for fremtiden, skriver ledelsen i årsrapporten.

- Væksten kommer til udtryk både i selskabets omsætning og på bundlinjen som et solidt overskud, til trods for uforudsigeligheder i inflationen og usikkerhed grundet coronapandemiens fortsatte verseren, skriver ledelsen.

Flere investeringer

Ifølge årsrapporten for 2021 har Les Deux brugt året på en række investeringer, som skal gøde jorden for yderligere vækst.

En oprustning af medarbejderstaben, der næsten er blevet tredoblet, skal gøre Les Deux mere nærværende og relevant for kunderne. Samtidig har de ydre rammer også fået en overhaling.

- Selskabet har investeret i et nyt hovedkvarter på ca. 2500 kvm efter internationale standarder, der cementerer Les Deux’ høje ambitioner, indkapsler brandet i fysisk form, skriver ledelsen i årsrapporten.

I juni sidste år solgte stifterne af Les Deux aktiemajoriteten til det svenske selskab Röko, og det giver endnu flere muligheder for investeringer.

- Med svenske Röko som medejer har selskabet allieret sig med en finansiel sund og ressourcestærk samarbejdspartner, der åbner for ekspansionsmuligheder, skriver ledelsen i årsrapporten.

International satsning

En af de planer, Les Deux lige nu har på tegnebrættet, er en satsning på udlandet.

- Selskabets stødt voksende kapacitet åbner for nye muligheder og realisering af Les Deux’ internationale ambitioner for fremtiden, skriver ledelsen og fortsætter:

- Les Deux har i sinde at ekspandere på flere fronter, blandt andet med selskabets første internationale brand store i Norge og flere er på tegnebrættet.

På grund af vækstplanerne forventer Les Deux at løfte omsætningen med en tocifret procentsats og desuden styrke indtjeningen. Det sker på trods af de store geopolitiske udfordringer, som lige nu påvirker erhvervslivet.


LES DEUX

Bruttofortjeneste
2021: 67.213 (TDKK)
2020: 44.586
2019: 24.464

Resultat af ordinær primær drift
2021: 40.271 (TDKK)
2020: 23.087
2019: 11.498

Årets resultat
2021: 30.850 (TDKK)
2020: 17.870
2019: 7.845

Kilde: LES DEUX ApS, Årsrapport for 2021


LÆS OGSÅ: Endelig åbner dansk herretøjsbrand sin første butik i udlandetFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD