Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Føtex forsvarer ’Ready to Go’-mad lavet i Litauen

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 3 maj 2016 kl. 11:38 - Kilde: Finans

Supermarkedskæden får kundekritik, fordi en sandwich købt i Føtex af mærket ’Ready to Go’ er lavet i Litauen. Men der er en forklaring.

Da kunde Martin Hjort for en uge siden købte en sandwich i Føtex af mærket ’Ready to Go’, blev han noget chokeret, da han kom hjem og nærlæste varedeklarationen, hvorved han så, at sandwichen er lavet i Litauen for Dansk Supermarked, der driver Føtex-kæden. En sandwich med kylling og bacon, der kan holde sig i næsten to uger.

Det skriver erhvervsmediet Finans.

- Hvad fa'en sker der for, at den er produceret i Litauen, fragtet hele vejen til Danmark og derefter rundt i landet. Det er jo grotesk, skriver Martin Hjort i et opslag på flere sociale medier.

LÆS OGSÅ: Føtex undskylder pinlig bommert

Sådan hænger det sammen

Sortiments- og projektchef i Føtex, Tore Nederland forklarer, at Føtex har flere varer i sortimentet inden for kategorien sandwicher - blandt andet med længere holdbarhed som den af mærket ’Ready to Go’.

- Men vi har også mange varianter, som er frisklavede i vores varehuse hver eneste dag. På den måde sikrer vi, at der er noget for enhver forbruger, siger Tore Nederland til Finans.

Og uddyber:

- Alle fødevarer, vi køber ved både danske og udenlandske leverandører, lever op til lovgivning og vores egne kvalitetskrav.

Hos dagligvarekoncernen Coop, som står bag blandt andet Kvickly, Superbrugsen, Dagli´brugsen, Fakta og Irma, sælger man også færdiglavede sandwicher, men de produceres i Danmark af virksomheden Bon Appetit, oplyser informationsdirektør Jens Juul Nielsen til Finans.

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD