Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Franchisebutikker gik konkurs: Så skiftede modebrand strategi

Foto: ColourboxMonday den 14 June 2021 kl. 10:57 af: Kristian Holgersen

De endte med at brænde nallerne på franchisebutikker, men nu er dansk modebrand kommet ovenpå igen. I 2020 forsvandt de røde tal.

Gennem et par år har modebrandet Moshi Moshi været nede i en bølgedal.

Men nu begynder udviklingen igen at gå den rigtige vej, viser årsregnskabet for 2020, hvor tallene på bundlinjen er sorte trods den allestedsnærværende coronakrise. Det resultat bliver stemplet som “tilfredsstillende" af ledelsen.

At Moshi Moshi kan fremvise et overskud på godt en halv million kroner skyldes i høj grad en ændring i strategien.

- Vi valgte de helt forkerte franchisepartnere, hvilket resulterede i et minus på næsten 4,5 millioner i 2018, siger medstifter Stine Skjoldborg til FashionForum.
.
Dengang havde Moshi Moshi selv en enkelt butik, mens fire butikker blev drevet efter en franchisemodel. Men de endte alle med at gå konkurs. I dag er modebrandet gået over til at drive sine egne butikker, som der i øjeblikket er to af - i København og Aarhus.

Efter den bemærkelsesværdige fremgang midt i et coronapræget år, hvor store dele af branchen har oplevet massive udfordringer, er faren ikke helt drevet over. I hvert fald er Moshi Moshi forsigtige med forventningerne til årsregnskabet for 2021.

- Coronavirus har en væsentlig påvirkning på mængden af såvel danske som udenlandske kunder, bl.a. som følge af de anbefalinger, der er givet i forhold til at forsamle sig, skriver ledelsen i årsrapporten.

- På baggrund af den store usikkerhed COVID-19 har skabt og usikkerheden om situationens varighed, er det på nuværende tidspunkt ikke muligt at foretage en rimelig vurdering af de økonomiske konsekvenser af COVID-19. Det er på samme baggrund ikke muligt at udtrykke en tilstrækkelig sikker forventning til omsætning og resultat før skat.

LÆS OGSÅ: Modekoncern lyner med største overskud nogensindeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD