Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Forbud rammer store dele af detailhandlen fra i dag

Foto: detailfolk.dkSLUT MED GRATIS POSER

Salgssteder skal opkræve en minimumspris på 4 kr. for bæreposer med hank af andet materiale end plastik og bæreposer af plastik (med og uden hank), der har en vægtykkelse over 30 mikrometer.

Dansk Erhverv har samlet en række eksempler på, hvordan forbuddet skal forstås. Gælder det fx i forbindelse med uddeling af gratis vareprøver?

Se alle svarene HER.

Kilde: Dansk Erhverv

Mandag den 1 marts 2021 kl. 11:12 af: Kristian Holgersen

På den store genåbningsdag skal landets butikker huske at tage højde for en betydelig lovændring, der trådte i kraft under nedlukningen.

Efter at være sat ud af spillet i mere end to måneder, kunne mange af landets udvalgsvarebutikker åbne igen mandag morgen.

Inden de første varer bliver langet over disken, så skal butikkerne dog huske på en ny lovgivning, der forbyder gratis udlevering af bæreposer. Ifølge lovændringen skal de fremover koste mindst fire kroner.

Forbuddet trådte allerede i kraft fra årsskiftet og gælder blandt andet alle typer plastikposer med en vægtykkelse på over 30 mikrometer.

- Det skal kunne betale sig at lægge de dårlige vaner på hylden og i stedet for genbruge sin bærepose. Vi har lige nu europarekord i husholdningsaffald, og det skal vi lave om på. Jeg er glad for, at et bredt flertal i Folketinget i dag har bakket op om at forbyde de gratis bæreposer, sagde miljøminister Lea Wermelin (A) i en pressemeddelelse sidste år.

De tynde poser, som typisk bliver brugt til frugt og grønt, bliver der ikke rørt ved, ligesom poser af papir uden hank også kan gives gratis til kunderne.

LÆS OGSÅ: Lovændring: Landets butikker overtager en del af politiets opgaverFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD