Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Foodservice Danmark ansætter ny logistikdirektør

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 7 marts 2017 kl. 09:50 af: Dennis Clausager

Dagrofas engrosvirksomhed har ansat en profil, der har flere års internationale topposter fra Carlsberg og svenske Hilding i bagagen.

Den 1. april tiltræder 46-årige Thomas Panteli som ny logistikdirektør i Foodservice Danmark.

Han kommer fra en stilling som COO i svenske Hilding, og har blandt andet mere end 14 års international erfaring fra Carlsberg, hvor han har haft en række topstillinger inden for logistik og supply chain. Dertil kommer fire år som CEO for Carlsbergs lettiske bryggeri Aldaris.

Strategisk fokus

Den administrerende direktør i Foodservice Danmark, Christian J. Storinggaard, er glad for at få Thomas Panteli med om bord.

- Med Thomas føjer vi en tung, international profil inden for logistik og supply chain til ledelsesgruppen. Men ikke nok med det. Thomas medbringer også stor ledelseserfaring og stærke kompetencer inden for procesoptimering og bidrager med et strategisk fokus på logistik i vores virksomhed. Thomas er på alle punkter et utroligt godt match til den udvikling, som FoodService Danmark er midt i, siger Christian J. Storinggaard.

FoodService Danmark er med Christian J. Storinggaard i spidsen i gang med et stort udviklingsarbejde. Med tilføjelsen af Thomas Panteli får FoodService Danmark styrket ledelsesgruppen, som skal eksekvere selskabets stærkt kundecentrerede vækststrategi. En strategi, der ifølge Foodservice Danmark, skal gøre virksomheden til den førende spiller på foodservice markedet i Danmark.

LÆS OGSÅ: Ny kædedirektør til Dagrofa
 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD