Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Flere netbutikker slipper for svære forsyningsproblemer

Foto: ColourboxFriday den 2 September 2022 kl. 11:08 af: Redaktionen

Der er ved at komme bedre hul igennem, lyder det fra flere danske netbutikker, som har nemmere ved at bestille varer hjem.

Gennem en periode har det været svært at skaffe varer nok for mange danske netbutikker.

Men nu begynder knuderne på de globale forsyningskæder at løsne en smule op, og det kan mærkes hos netbutikkerne, skriver Dansk Erhverv.

I en ny undersøgelse svarer 37 procent af de adspurgte netbutikker, at de er delvist ramt af varemangel, mens seks procent er voldsomt ramt.

Problemerne er altså ikke forsvundet, men det er stadig en del bedre end i årets første kvartal, hvor halvdelen af netbutikkerne var delvist ramt og 10 procent satte kryds ved svarmuligheden voldsom varemangel.

Ifølge Jens Wedensborg, der sidder med e-handel og logistik for Dansk Erhverv, er den lave forbrugertillid en del af forklaringen, fordi den sænker efterspørgslen og giver luft til at få styr på forsyningskæderne.

Stiger forbruget igen, kan der igen opstå problemer.

- Hvis der bliver rigtig godt gang i salget, og vi eksempelvis ser flere nedlukninger i Kina, så kan nogle varer blive forsinket. Derfor er en god idé at begynde at overveje, hvilke varer man vil have på udsalg, og hvordan man kommunikerer eventuelle udfordringer til sine kunder. Det er rettidig omhu, som en kendt fragtmand ville sige, siger Jens Wedensborg.

LÆS OGSÅ: Over halvdelen af de danske netbutikker taber omsætningFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD