Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Så mange netbutikker oplever nu et fald i omsætningen

Foto: detailfolk.dkMandag den 9 maj 2022 kl. 11:46 af: Redaktionen

Den voldsomme medvind er for alvor begyndt at aftage, viser en måling blandt landets netbutikker. Mange taber omsætning.

Efter at have haft en fest under coronakrisen, så begynder hverdagen så småt at melde sin ankomst hos landets netbutikker.

En måling fra Dansk Erhverv viser, at over halvdelen af netbutikkerne har registreret en mindre omsætning i årets første kvartal, når man sammenligner med samme periode året før.

- E-handlen vokser stadig sammenlignet med tiden før corona, men det er en markant anderledes hverdag, som rigtig mange netbutikker har nu, siger e-handelsdirektør i Dansk Erhverv, Niels Ralund.

- Den heftige vækst, der kom så pludselig under coronakrisen, er afløst af vigende salg og usikkerhed. Det kan mærkes – især hos de lidt mindre virksomheder, som har mindre at stå imod med, siger han.

Blandt netbutikkerne i undersøgelsen svarede 18 procent, at omsætningen faldt mellem 5 og 15 procent, mens 16 procent oplevede en tilbagegang på mellem 15 og 25 procent.

Værre stod det til for en andel på 18 procent, som måtte se omsætningen falde med 25 til 50 procent, og hos tre procent af netbutikkerne var tabet på mere end 50 procent.

LÆS OGSÅ: Dømt netbutik får konfiskeret mere end tre millioner i fortjenesteFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD