Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Familien giver afkald på direktørposten i Rødovre Centrum

Den mangeårige direktør for Rødovre Centrum, Jesper Andreassen, og afløseren Jacob Birkbøll. Foto: Klaus Sletting Jensen.
Monday den 6 September 2021 kl. 11:35 af: Kristian Holgersen

Efter et langt stræk på mere end 30 år stopper den adm. direktør for Rødovre Centrum. Den unge afløser er ikke en del af familien.

Et af de sjældne vagtskifter i dansk detailhandel finder sted, når kalenderbladet siger 1. november.

Den dag begynder 39-årige Jacob Birkbøll nemlig som administrerende direktør for Rødovre Centrum, hvor han afløser Jesper Andreasen, der kan se tilbage på mere end 30 år i spidsen af det gamle shoppingcenter.

Samtidig er det første gang siden 1976, at Rødovre Cntrum får en direktør, som ikke er medejer og en del af familien Knudsen og Andreasen - efterkommerne af grundlæggeren Aage Knudsen.

- Den afgående direktør direktør forlader et center i god gænge. Rødovre Centrum er således kommet godt gennem covid-19-nedlukningerne og er de facto fuldt udlejet, skriver Rødovre Centrum i en pressemeddelelse.

- Kunderne er kommet tilbage, og omsætningstallene er for juli og august måned de højeste nogensinde i centrets historie, fremgår det af pressemeddelelsen.

Jacob Birkbøll kender allerede Rødovre Centrum indgående gennem sin stilling som økonomidirektør på stedet. Siden september sidste år har han også været en del af direktionen.

Fremover vil Jesper Andreasen være formand for bestyrelsen i A/S Rødovre Centrum. Den plads overtager han fra sin storebror, som til gengæld fortsætter som næstformand.

Rødovre Centrum er familieejet og blev indviet i 1966.

LÆS OGSÅ: Danske Shoppingcentre satser stort på nyt detailkonceptFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD