Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Event: Franchisekæder på national speed-dating

Foto: chainindexWednesday den 13 February 2013 kl. 06:30 af: Simone Hansen

Nyt Road-show giver folk med iværksætterdrømme mulighed for at møde og tale med franchisekæder. Eventen går landet rundt.

Det bliver ikke en helt almindelig speed-date, når iværksættere og franchisekæder sætter sig overfor hinanden ved et helt nyt road-show som internet- og rekrutteringsportalen Chain Index står bag. 

Her kan folk med iværksætterdrømme få 10-15 minutters personlig samtale med franchise-kæder som 7-eleven, Louis Nielsen og Kvik.

- Franchise-dating er en helt ny aktivitet, som vi sætter i gang på franchiseområdet. Og indtil videre har eventet fået bred opbakning fra stort set alle franchisekæder, vi har talt med, siger Per Rohrdanz, der sammen med Toke Allentoft ejer rekrutteringsportalen Chain Index.

Rundt i hele landet

Arrangementet tager rundt i byerne Slagelse, København, Herning, Vejle og Odense, og arrangørerne håber på, at speed-dating-konceptet kan sætte gang i iværksætteriet herhjemme og være med til at åbne iværksætteres øjne op for franchisekonceptet. 

- Iværksætterkulturen er jo ikke ligefrem fremherskende her i landet, og så skal vi huske, at 80 % af alle franchisetagere overlever som selvstændige imod kun 30 %, der forsøger sig på anden vis, siger medejer Toke Allentoft. 

Tilmeldingen kan ske på www.ChainIndex.dk. 

LÆS OGSÅ: Nyt kursus for konceptstyring i detailbranchenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD