Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Erhvervsminister afviser opfordring fra oprørte butikker

Foto: Dansk Supermarked GroupTuesday den 19 January 2021 kl. 11:49 - Kilde: TV2

En opfordring til at stoppe salget af nonfood-varer i supermarkederne bliver afvist af den fungerende erhvervsminister.

Lige siden store dele af detailhandlen blev tvangslukket ved juletid, er det blevet kritiseret, at de store supermarkeder kan fortsætte med at sælge eksempelvis tøj, sko og legetøj.

Situationen skævvrider konkurrencen, lyder det fra en række butikskæder - herunder Panduro Hobby og Bog & ide - som TV2 har fået i tale.

Trods frustrationerne afviser den fungerende erhvervsminister - Dan Jørgensen (A) - at ændre lovgivningen og begrænse supermarkedernes salg af nonfood-varer.

- Hvis man gjorde det her med at spærre store dele af butikken af, så vil man jo presse folk sammen på et mindre areal. Det vil ikke være så godt i forhold til smittespredningen, udtaler ministeren til TV2.

- Derudover er der en masse praktik i det: Hvis man skal købe rengøringsartikler, så er det en dagligvare, og står der en gulvspand, jamen så er det jo en udvalgsvare, svarer Dan Jørgensen.

Tidligere har flere kendte profiler fra detailhandlen været ude at kritisere ordningen, og blandt læserne af Detailfolk.dk deler et klart flertal samme holdning. I en afstemning, hvor mere end 300 har deltaget, svarer 69 procent, at salg af nonfood-varer skulle forbydes i dagligvarebutikkerne.

LÆS OGSÅ: Bilka har lukket for nonfood-varer i enkelte butikker

Læs hele artiklen på TV2


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD