Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Kendt detailnavn ny topchef for både Silvan og Stark

Søren P. Olesen er nu både administrerende direktør for Stark og administrerende direktør for hele DT Group-koncernen, der blandt andet står bag Silvan og Stark
Foto: PressefotoWednesday den 17 February 2016 kl. 09:46 - Kilde: Finans

Koncernen bag blandt andet Silvan og Stark har fundet en ny administrerende direktør. Det sker med en usædvanlig ansættelseskontrakt. 

I september 2015 forlod administrerende direktør Ole Mikael Jensen overraskende sin stilling efter 15 år i DT Group i Norden – koncernen, som blandt andet står bag byggemarkedskæderne Stark og Silvan.

Nu oplyser erhvervsmediet Finans, at byggevaregiganten DT Group har ansat tidligere Flügger-direktør Søren P. Olesen som ny administrerende direktør – men kun i en periode på 12 måneder.

Den tidsbegrænsede ansættelse skyldes, at DT Groups ejer, britiske Wolseley, har opslået stillingen som administrerende direktør ’interim i en 12 måneders overgangsfase’.

Søren P. Olesen, som blandt andet har været topchef for malingsproducenten Flügger, var indtil tirsdag administrerende direktør for Stark, og den post fortsætter han med samtidig med, at han bliver direktør for hele DT Group-koncernen, skriver Finans.

LÆS OGSÅ: Uventet: Topchef forlader Stark og Silvan

Kan ansættelsen blive permanent?

- Det er helt naturligt, da Søren P. Olesen er blevet bedt om at varetage to CEO-stillinger, at det sker i en tidsbegrænset periode. Dermed bevares kontinuitet i den positive udvikling, Stark er inde i, samtidig med at han udfylder den vigtige position som CEO for en meget stor nordisk koncern, siger DT Groups finansdirektør, Søren Strøm, til Finans.

Over for erhvervsmediet svarer Søren Strøm således på spørgsmålet om, hvorvidt Søren P. Olesens stilling kan blive permanent:

- Da Søren P. Olesen skal udfylde to store CEO-stillinger det næste års tid, venter Wolseley med at gøre stillingen fast.

Stark og Silvan er en del af DT Group A/S, der er den største detailforhandler af byggematerialer i Norden med forretninger i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Grønland.

LÆS OGSÅ: Silvan betaler kæmpebøde for prisfejl

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD