Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

En gruppe elever overtager ansvaret for Lidl-butik

En Lidl-butik bliver overtaget af elever. Foto: PR.
Wednesday den 16 March 2022 kl. 11:51 af: Kristian Holgersen

Driften af en Lidl-butik bliver lagt i hænderne på en gruppe elever i en hel uge. Det er topchefen fuldstændig tryg ved.

Tirsdag var der usædvanligt stort vagtskifte i Lidl-butikken på Sundvej i Horsens.

De sædvanlige medarbejdere blev nemlig skiftet ud med en gruppe på 17 elever fra Lidls egen elevuddannelse. I den næste uge står de med hele ansvaret for driften af butikken.

21-årige Thea Nørgaard Eduardsen fra Aalborg er blevet butikschef. Hun har arbejdet hos Lidl i fem år, hvor hun har arbejdet sig op fra ungarbejder til salgsleder.

- Jeg interesserer mig meget for lederskab og planlægning, og jeg vil gerne udvikle og lære fra mig, fordi jeg synes, det er vigtigt, at man som leder kan lære fra sig og uddelegere ansvar, siger hun og fortsætter:

- Så det er vigtigt for mig, at mine elev-kolleger får noget ud af ugen og får prøvet ting af, de måske ikke har prøvet i hverdagen, fx at bestille varer, siger Thea Nørgaard Eduardsen.

En tryg topchef satser på flere elever

Direktør for Lidl - Jens Stratmann - er fuldstændig tryg ved at overlade tøjlerne til eleverne. Det er en vigtig del af deres uddannelse.

- Vores butikselever er et stort fokusområde for Lidl, da vi ønsker at uddanne fremtidens talenter i detailhandlen, siger han.

- Det gør vi med en uddannelse, hvor vi kombinerer teoretisk viden med at komme ud i vores fysiske butikker og give vores elever både tillid og ansvar. Jeg er derfor også helt tryg ved at overlade butikken på Sundvej 92 til vores elever og glæder mig til at følge deres arbejde i uge 11, siger Jens Stratmann.

Lidl har planer om at åbne mellem otte og ti nye butikker hvert år og dermed ramme 200 butikker i Danmark. Af en grund tredobler dagligvarekæden til sit elevindtag fra august.

- Det kræver dygtigt personale, så nu investerer vi yderligere i vores elevuddannelse, som vi siden 2011 har haft fremragende erfaringer med. I dag indtager tidligere elever jobfunktioner som salgschefer, butikschefer og distriktschefer, så jeg ser frem til at dyrke endnu mere talent i Lidl-regi, siger Jens Stratmann.

LÆS OGSÅ: Lidl går fra Vestre Landsret med en stor sejr under armenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD