Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

En af sommerens mest omtalte mænd får prisen Årets Leder

Kasper Hjulmand og Bodil Nordestgaard Ismiris. Foto: Lederstof.dk.
Fredag den 26 november 2021 kl. 11:47 af: Redaktionen

Topchefen for Salling Group - Per Bank - var blandt de nominerede til prisen Årets Leder. Men en anden profil trak det længste strå.

Træneren for herrernes landshold i fodbold - Kasper Hjulmand - har modtaget prisen som Årets Leder, der bliver uddelt af organisationen Lederne.

I sommer førte den 49-årige Kasper Hjulmand landsholdet til semifinalen ved EM-slutrunden, som ellers havde fået en chokstart med Christian Eriksens kollaps under den første kamp mod Finland.

Kasper Hjulmand trak det længste strå i et stærkt felt af nominerede, som talte Gitte Aabo fra GN Hearing, Helle Østergaard Kristiansen fra Danske Commodities og Per Bank fra Salling Group.

- Kasper Hjulmand har vist sig som et forbillede inden for ledelse ved at skabe begejstring og følgeskab. Han formår at spille på hele ledelsesklaviaturet – fra den store vision, der sætter retningen, til den lille detalje, der kan gøre den store forskel, siger Bodil Nordestgaard Ismiris, som er Ledernes adm. direktør.

- Og på den måde får han det allerbedste ud af alle sine medarbejdere. Og det er noget, som alle ledere kan lære af, uanset om de arbejder på et kontor, i en butik eller en produktionsvirksomhed, siger hun.

Hovedpersonen selv var taknemmelig for at modtage prisen.

- Den begejstring, entusiasme og opbakning, vi har omkring fodbold i øjeblikket, er helt fantastisk Og jeg er bare den sidste lille brik, som er med til at forløse det. Der er utrolig mange, der har andel i denne her pris. Først og fremmest tusind tak til staben og spillerne, som har været med til at gøre det her år helt fantastisk, sagde Kasper Hjulmand.

LÆS OGSÅ: Prisbelønnet ejerleder taler om ekspansion i Danmark og udlandet Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD