Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Elgiganten vil løfte kundeoplevelsen gennem nyt samarbejde

Foto: PR-fotoElgiganten vil løfte kundeoplevelsen gennem nyt samarbejde

Et skud over Taulov Dry Port, hvor Elgiganten har fået plads. Foto: Elgiganten.

Thursday den 19 August 2021 kl. 11:06 af: Kristian Holgersen

Direktøren kalder det en god nyhed, at Elgiganten har fået plads på et moderne logistikcenter. Det handler om kundeoplevelser.

I midten af september åbner Elgiganten et logistik-hub på 2000 kvadratmeter i Taulov Dry Port, som ligger ved Fredericia.

At Elgiganten bliver en del af det store lager- og logistikcenter er en vigtig del af benarbejdet bag kulisserne, der i sidste ende skal forbedre betjeningen af kunderne. Den adm. direktør kalder da også aftalen for en god nyhed.

- Udvidelse af vores logistik-setup med en ”hub” i Taulov Dry Port understøtter vores ønske om at tilbyde mere fleksible og endnu bedre kundeoplevelser, siger Peder Stedal i en pressemeddelelse.

- Den centrale placering i Trekantområdet betyder, at vi nu kommer tættere på vores kunder på Fyn samt i Syd- og Midtjylland, hvilket i sidste ende giver kortere transporttider og optimeringer på logistikken. Det vil vores kunder mærke i form af hurtigere leverancer, siger direktøren.

Elgiganten har 38 varehuse i Danmark. Det næste i rækken er lige på trapperne og kommer til at ligge i sjællandske Kalundborg. I løbet af de kommende 2-3 år regner elektronikkæden af åbne 8-10 nye varehuse.

I det seneste årsregnskab nåede Elgigantens omsætning for første gang forbi syv milliarder kroner - den landede helt nøjagtigt på 7,1 milliarder - og samtidig stod der lige over 100 millioner på bundlinjen efter skat.

LÆS OGSÅ: Kæmpe omsætning sender Elgiganten i offensivenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD