Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Elgiganten skruer op for indsatsen på brandvarm kampplads

Casper Mortensen fra Elgiganten, og Rico Corneliussen fra Esport Danmark.
Friday den 27 August 2021 kl. 09:52 af: Kristian Holgersen

Med en treårig aftale skruer Elgiganten op for engagementet i en af de unges yndlingsbeskæftigelser: E-sport. Rivalen har også oprustet.

Ved det netop overståede OL var de danske atleter rigtig gode i de sportsgrene, hvor man sidder ned, som eksempelvis cykling og roning.

Måske bliver det i fremtiden også muligt for Danmark at hente medaljer i e-sport. Den stillesiddende aktivitet er i hvert fald blevet mere udbredt herhjemme, og de bedste spillere bliver hyldet på samme måde som traditionelle sportsfolk.

Det har de store forhandlere af computerudstyr selvfølgelig bemærket for længst.

Lige inden sommerferien kunne Power præsentere et sponsorat af det verdenskendte e-sportshold Astralis, og fredag morgen sendte rivalen Elgiganten en pressemeddelelse ud, hvor det fremgik, at man har indgået en treårig aftale med forbundet Esport Danmark.

Elgiganten vil hjælpe  Esport Danmark med rådgivning om produkter, indretning og afholdelse af events.

- I Elgiganten arbejder vi ud fra devisen om, at esport er for alle. Jeg er derfor rigtig glad for, at vi har indgået samarbejde med lige præcis Esport Danmark: et landsdækkende forbund, der både arbejder med bredde, elite og talentudvikling, siger Casper Mortensen. Han er Assistant Sales Manager Tech i Elgiganten.

- Det giver os en unik mulighed for at tilbyde rådgivning til alle med interesse for esport og være med til at skabe nogle helstøbte oplevelser og events for vores mange gamere landet over, siger Casper Mortensen.

Ud over samarbejdet med Esport Danmark, samarbejder Elgiganten også med bl.a. DGI Esport og er desuden hovedpartner for Sørby esport, Copenhagen Flames og DreamHack.

LÆS OGSÅ: Elgiganten vil løfte kundeoplevelsen gennem nyt samarbejdeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD