Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Ekspert: Coop er modige, men der er ét problem

Foto: detailfolk.dkWednesday den 9 August 2017 kl. 09:44 - Kilde: MetroXpress

Det er en god idé at nedlægge de forskellige kæder i Coop, mener ekspert. Hun gør dog opmærksom på ét muligt problem.

Coop overvejer at nedlægge kæderne Kvickly, Fakta, SuperBrugsen, Dagli'Brugsen og LokalBrugsen for i stedet samle butikkerne under et brand, hvor butikkerne får lov til at være mere lokalt orienterede.

Hvis Coop beslutter sig for den strategi, vil det være både modigt men også forventeligt. Det siger detailekspert Dorte Wimmer til MetroXpress

- De forskellige kæder har nærmet sig hinanden igennem en årrække, og det kan være svært at se, hvor de differentierer sig. Og jo flere brands, du har, desto dyrere er det at holde kørende. Derfor er der en masse omkostninger at spare ved at slå det hele sammen, siger Dorte Wimmer.

Hun understreger, at sammenlægningen også kan løse Coops problem med Fakta-kæden som har givet store underskud de seneste år. Hun vurderer derfor, at Coop, sandsynligvis vil lave én ny kæde med fokus på billige private labels. Der kan dog være en negativ konsekvens.

- Det negative kan være, at de har nogle kunder, der er rigtige glade for at handle i f.eks. Fakta eller Super Brugsen, og som har et tilhørsforhold til dem. Så er det svært at gøre dem loyale over for deres nye kæde, siger hun.

LÆS OGSÅ: Coops topchef overvejer at samle kæder i ny strategi

Læs hele artiklen på MetroXpress


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD