Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Efter pres fra kunderne - denne Irma får lov til at overleve

Foto: detailfolk.dkFriday den 6 April 2018 kl. 09:40 af: Lise Møller Schilder

Kunderne til en af de Irma-butikker, som skulle lukkes ned, har gjort så stort indtryk på Coop, at butikken får en chance mere.

For en måned siden annoncerede Coop, at koncernen ville lukke 11 Irma-butikker, da de gav underskud og ikke passede ind i den nye strategi.

En af butikkerne var Irma på Roskildevej i Valby. Men nu har Coop besluttet at give butikken en ekstra chance. Det skyldes, at 150 kunder mødte op hos Irmas direktør Søren Steffensen. Med sig havde de 1500 underskrifter fra kunder, der var mod lukningen. 

Butikken får derfor seks måneder mere til at vise, at den kan klare sig bedre.

- Vi har fået henvendelser fra mange i forbindelse med lukning af de 11 butikker. De har udtrykt stor begejstring for Irma og vores medarbejdere de pågældende steder – og stor beklagelse over vores beslutning. Men omkring 95 procent af alle henvendelserne har handlet om Irma Roskildevej – og det har gjort et stort indtryk på mig, siger Søren Steffensen i en pressemeddelelse.

For at butikken skal kunne fortsætte efter de seks måneder kræver det, at omsætningen øges, så butikken kommer i plus. Gør den det, bliver det muligt at investere i en modernisering af butikken, som er en forudsætning for at den kan overleve på langt sigt, oplyser Coop.

LÆS OGSÅ: Ny Irma-strategi lukker 11 butikkerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD