Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Discountkæde satser på ny digital kundeklub

Tuesday den 14 August 2018 kl. 09:07 af: Kristian Holgersen

Medlemmerne bliver sparet for et plastikkort mere til pungen, lyder det fra discountkæden, som har udviklet en gratis app.

Nu starter Lidl en digital kundeklub under navnet “Lidl Plus.” Det skriver discountkæden med 114 danske butikker i en pressemeddelelse tirsdag morgen.

Kunderne behøver ikke finde plads i pungen til endnu et medlemskort, men skal i stedet downloade en gratis app til formålet. Den giver blandt andet adgang til tilbudsaviser, værdikuponer, medlemstilbud og en digital kassebon.

- Vi ønsker at være frontløberne indenfor dansk discount, og Lidl Plus er en vigtig del af vores digitale ambitioner for fremtiden, siger administrerende direktør for Lidl, Dirk Fust.

- I de kommende år vil vi udvikle og tilføje yderligere services for at højne vores serviceniveau og styrke indkøbsoplevelsen for vores kunder, fortsætter han.

Ved hvert indkøb modtager Lidl Plus-kunder også et digitalt skrabelod, hvor man har chancen for at vinde værdien af sit sidste indkøb.

Et tættere forhold til kunderne

At detailkæderne i Danmark har fået øjnene op for digitale platforme giver god mening, siger Dorte Wimmer, detail- og forbrugerekspert hos Retail Institute Scandinavia, i pressemeddelelsen fra Lidl.

Det kan nemlig skabe endnu tættere bånd til kunderne, men det kræver et vel-udviklet app.

- De danske forbrugere er i dag, også digitalt, meget kvalitetsbevidste, og tendensen går mod, at de primærtbenytter sig af få foretrukne apps, siger Dorte Wimmer.

- Nye apps skal have stor relevans for kunden og tilføje en værdi til deres hverdag, før de bider sig fast. Lykkedes dette, er sandsynligheden dog også tilsvarende større for, at hun vælger den ønskede butik, næste gang hun handler, fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: Succes-app åbner sin første butikFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD